Facebook

Beoordelingen van Sushi Huissen

Recente recensies van Sushi Huissen

5 sterren na 385 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super super super! Top top top

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Was lekker wel wat aan de krappe kant kwa hoeveelheid. Ondanks dat we 2 grote schalen, extra zalm en nog 2 stuks apart besteld hadden voor 4p.

Reactie van Sushi:Beste Sab, FF de bestelling erbij gepakt; niet verwonderlijk dat u het krap vond, u heeft geen 2x grote schalen besteld, maar 1x 2 personen en 1 x 1 persoon met een rolletje maki en 2 nigiris, dus genoeg voor 3, te weinig voor 4, alles wel, als extra, glutenvrij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk Sushi gegeten!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd top eten, eigenaren zijn altijd vriendelijk. Lange wachttijd door de drukte, maar dat is het meer dan waard

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer genieten. 👍

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Altitude geweodige sushi! Deze keer niet minder. Komen er speciaal voor uit Arnhem-noord! De beste in de omgeving.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom vers en lekker. Wij hadden deze keer bezoek van een echte Sushi liefhebber en hij was super enthousiast

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer waanzinnig lekker en vers. The Mexican en The Caribbean zijn echter aanraders. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging Duurde Wel een beetje erg lang

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi en de bezorging was goed.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer genoten van deze heerlijke Sushi. ?

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk En heel goed eten

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en snelle bezorging zeker een aanrader vriendelijk personeel

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi gegeten. Topkwaliteit en alles rond het afgesproken tijdstip thuis bezorgd.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer verrukkelijk! ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker moest alleen wat lang wachten op mijn bestelling waar door ik al over mijn honger heen was maar ze hebben het super opgelost en wel 3x excuses aangeboden. veder super lekker!

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Superverse en kwalitatief hoogwaardige sushi gewoon in Huissen!

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op de afgesroken tijd gebracht de sushi was heerlijk!

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, met zorg bereid. Erg vers en super lekker!! Ik kon het afhalen op de afgesproken tijd. Vriendelijk geholpen. Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Nergens in de omgeving krijg je sushi die met zoveel zorg is klaar gemaakt. De sushi zit altijd mooi ingepakt. Bij sommige is dit echt wel anders, dan is de sushi er echt ingepropt. De smaak is heerlijk, ik vind het de beste sushi in de omgeving.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was geweldig net als de service!

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas half uurtje later dan verwacht. Maar de sushi was wederom heerlijk!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer vreselijk genoten van deze heerlijke Sushi!?

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de enkele sushi met omelet was droog. Alle 3 de bakjes waren echt heel lekker (niet te koud en niet te droog). Voor herhaling vatbaar.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer top, dankjewel!

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer bij Sushi Huissen besteld en waren beetje huiverig. Maar dat was absoluut niet nodig , alles zag er heerlijk vers uit en smaakte prima. Mocht van mijn man alleen wat meer wasabi bij, dat was een beetje weinig. Bezorgen was ook perfect en optijd. Zullen zeker hier vaker bestellen

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk ! Dank jullie wel.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super vers. Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Lekker vers en met liefde gemaakt, dat proef je!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, was weer toppie!?

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, mooi vers en keurig op tijd klaar. Echt een aanrader!! We komen ook zeker een keer op locatie eten:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Alles wordt met zorg bereid en is vers. Vriendelijke en gezellige eigenaren. Topzaak!

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op afgesproken tijdstip en was heerlijk

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond m deze keer echt wat minder, andere keren altijd goed!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. We hebben er met meerdere mensen van genoten tijdens een gezelligavondje. Top kwaliteit

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk vers klaar gemaakt.Heb er weer van genoten!?

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

top, voor het eerst hier sushi gehaald en het was heerlijk. ik ga hier zeker vaker langs. wat fijn om echt lekkere sushi in huissen te kunnen eten/halen

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Verser dan vers, bezorging met een lach en dan genieten van het eten!

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Nette service. Ook altijd vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi en eenvoudig online te bestellen en af te halen. Vriendelijke mensen!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!! Tot snel :)

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi gegeten. Kwaliteit / prijs verhouding is prima. De sushirollen zijn dusdanig groot dat deze groter zijn dan in andere restaurants. De service en gastvrijheid is top. Altijd gezellig en de hygiëne staat hoog in het vaandel.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor!!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en kunnen goed met allergieën omgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een vriendelujke bezorger?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd de heerlijkste sushi! Kan geen enkel ander sushi restaurant tegenop

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch, genoten!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig , lekker snel en lekker Toppie sushi Huissen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Top, thanks.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en lekker en op tijd

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. We moesten even wachten tot de vers bereide sushi klaar was en ondertussen een erg leuk gesprek gevoerd met de eigenaren. Compliment!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het weer de weekaanbieding,heb ervan genoten.?

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Smaak van de sushi was prima. Ik had echter wel bij het opmerkingenveld aangeven heb krab te willen in het menu. Helaas was daar geen rekening mee gehouden

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van de Sushi, verser kan niet.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi. Veel over gehoord en nu eindelijk geproefd. Supervers!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke en verse sushi! Aanrader??

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Was echt top Mooi verpakt. Stokjes, sojasaus, gember en wasabi waren meegeleverd. Smakelijke sushi. Ik ga hier zeker vaker langs

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het warme gerecht was koud helaas. De rest was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 7 poties besteld voor 5 personen. 3 stokjes en 4 x soja saus. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Smaak was goed, met aandacht bereid! Goede service. Prettig dat je online kunt bestellen en betalen.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo ontzettend lekkere poke bowl!, De sushi overheerlijk, erg vriendelijke service. Hier mogen ze me voor wakker maken

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De sojabonen waren nog te hard en niet zout genoeg dit was erg jammer want de rest van de sushi was allemaal heerlijk.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

super sushi. Echt vers!

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk..... Echte aanrader. Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers zoals altijd,weer van genoten?

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en poke bowl. keurig op tijd bezorgd.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, deze keer laten bezorgen, keurig op tijd. Super weer!!

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer genieten van deze heerlijke Max Verstappen rol tijdens de F1.?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en een snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en top service . Super snel bereid .

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was echt heerlijk en lekker vers. Kom gauw weer een x halen.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi is heerlijk vers gemaakt, keuze genoeg en altijd fijn de korting bij het bestellen. Aardige mensen , altijd belangstellend bij het ophalen van de bestelling en willen graag weten hoe we de sushi vonden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heb weer heerlijk gegeten! Was weer toppie verzorgd?

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! (en gezond) ?

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom top! Erg lekkere sushi.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, mooi op tijd klaar en vriendelijke service

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig 1/2 uurtje bezorging , Toppie !!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers, goed, volgens afspraak klaar: KLAAR. Prima zaakje!

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi , goede prijs kwaliteit !! Kom zeker nog een keer terug!

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op tijd bezorgd. Heerlijke sushi. Heel leuk dat er een menu is voor zwangere vrouwen. Wij vonden de wasabirol niet pittig, maar wel lekker

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk net als de vorige keren dat wij hier geweest zijn!!

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Vers en goed van smaak

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ondanks het hele warme weer,heerlijk smakend ?

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, alles de goede temperatuur en crunchy is ook crunchy. Lekker!

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pokébowl en fijne service!

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super weer!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

van te voren besteld, mooi op tijd klaar, zoals altijd was het weer erg lekker!

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, maar het kan nog beter. Ik mis de opties voor wat meer pit op de menu kaart ;) Zou morgen weer bestellen want zeker naar tevredenheid. Bestelling 1 uur te laat (wk finale, kan gebeuren). Netjes gebeld over de vertraging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! En op geplande tijd bezorgd! Toppie!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top was het heerlijk vers en het zag er mooi gepresenteerd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, heerlijk, heerlijk. Voor ons voelt het elke keer weer als één grote verwennerij!

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Super genoten lekker vers en heerlijk van smaak.

, 03-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel bezorgd

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk ?

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, heerlijke sushi

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Onze dochter vond het heerlijk

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima, heerlijk gegeten. Dank jullie wel!

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was voor ons de eerste keer bij sushi Huissen. Het smaakte goed. Prima sushi, maar ik vond de maki’s Erg klein. Ook had t misschien iets koeler gekunt.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere, verse sushi. Lekker vlot thuis bezorgd, netjes verpakt incl sojasaus en eetstokjes En bij vertraagde bestelling een telefoontje met een verontschuldiging, TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten,super lekker. Jammer dat de Nigiri GEROOKTE zalm 2 maal vergeten is.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en als altijd vers klaar gemaakt.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu zo'n 10x besteld en altijd zeer tevreden. Lekker en zeer gevarieerd. Soms duurt het wat langer voor de bestelling er is maar ik zie dat als een goed punt: Sushi uit Huissen is gewoon erg gewild :-D.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Supef snel en vriendelijk. Sushi ware heerlijk.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat er eindelijk iemand in Ressen heerlijke Sushi bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar! Heerlijk gegeten!

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, vriendelijk en erg lekker eten

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top verzorgd??

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg prettig dat door drukte en hierdoor latere bestelling (max. 30 min.) ze mij dit telefonisch lieten weten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hellaas geen stokjes erbij. Verder was het lekker en boldoende

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, bedankt voor de fijne service!

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was onze eerste keer! Zeer tevreden.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer heerlijk, lekker vers als altijd!??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Gewoon altijd goed!

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kwaliteit is goed. Echter ik haal ook wel eens shushi bij Sushipoint in Nijmegen. En ik vind daar de kwaliteit nog beter. Ik stel voor ga ook eens zelf iets daar halen. en ga dan voor de York New York special. Deze vind ik nog beter. Ik hoop dat jullie ook deze producten gaan maken. Heel veel succes.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! En keurig bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste puur verse sushi !!

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere sushi!! De bestelling is altijd echt perfect op tijd! En als er een keer iets niet is wat bijna nooit zo is dan bellen ze je netjes en mag je het inwisselen voor iets anders.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer zo als altijd heerlijk vers en netjes verzorgd. ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke verse sushi, stipt op de aangegeven tijd geleverd. Super!!! Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, je kunt tijdstip van gewenste bezorgtijd aangeven en per iDeal betalen, zodat je niet meer hoeft te betalen bij de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en goed!

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam precies op tijd,Sushi was heerlijk vers en erg smaakvol,top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond ruim op tijd klaar en was heerlijk.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Vanavond vreselijk genoten van mijn gewonnen Sushi schaal.Het was weer geweldig bereid en heerlijk van smaak.Dankjewel voor deze heerlijke prijs.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol als altijd en weer netjes op tijd afgeleverd!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer verrukkelijk,maak je mij elke dag blij mee!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

verslavend lekker!!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, super vers, echt ‘ n aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest dit keer iets langer wachten maar het smaakt altijd naar meer?

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!?

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bij aankomst bleek onze bestelling niet klaar te zijn op het afgesproken tijdstip, omdat er wat over het hoofd was gezien. Samen met mijn dochter gewacht, we kregen wat extra sushi aangeboden en kinderstokjes, topservice! Dankjewel.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Binnen 20 minuten na online bestellen klaar! Smaak was goed, maar heb wel eens betere explosie van smaken ervaren bij het eten van Sushi. Al met al tevreden. Kom er zeker terug. Maar voor een HQ ervaring zal ik ergens anders heengaan.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Super eten! Goede kwaliteit en altijd vers!

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfecte smaak. Zeer vers. Hele vriendelijke mensen.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en snel bozorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers,smaakte weer heerlijk!?

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, verse producten. Goede hygiëne en last but not least: Wat een vriendelijke mensen! Topzaak!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Altijd goed!

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere verse sushi

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer helaas weer iets met de bezorging. Sushi is heerlijk, maar vandaag na 2 foute bezorgingen van bestellingen van andere adressen werd uiteindelijk het goede bezorg. Toen wij bij die laatste bezorging onze teleurstelling melde over de bezorging, kregen wij als oplossing niet meer laten bezorgen, maar zelf halen. Sorry dat is de omgedraaide wereld , jullie sushi is echt heerlijk maar als je een bezorgdienst aanbied zie ik die graag ook op het zelfde niveau.

Reactie van Sushi:geachte heer Euwes, Vandaag heeft u, een half uur VOOR uw bezorgtijd, 1 KEER (DUS GEEN 2 KEER) een bestelling van een buurtbewoner ontvangen; binnen 10 minuten hebben wij dit hersteld door de bestelling DIRECT weer op te halen. Daarna hebben wij UW bestelling OP TIJD bezorgd en nogmaals onze excuses aangeboden voor de overlast; waar hard gewerkt wordt, zeker met de carnavalsdrukte, kan er iets misgaan, NOGMAALS EXCUSES

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede service!! Heerlijke sushi, zeer vriendelijk personeel.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! Dankjewel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in 1 woord top!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker zoals altijd

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren een uur te laat terwijl ik om half vijf had besteld voor 19 uur. Wel een flesje wijn gekregen. Maar dit is nu al 2x gebeurd. Jammer.

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Naar mijn mening de lekkerste sushi die er os!

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer heerlijk en netjes verzorgd!?

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi!!

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP erg gegroeid

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, op tijd klaar. Aanrader

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi! Heerlijk.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers bereid,was weer smullen!

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk , verser kan niet!?

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en vriendelijke service

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is redelijk Pokebowl is echt een miniatuur uitvoering! Als je vaker een pokebowl hebt besteld elders is dit een enorme aanfluiter, prijs is echt veel te hoog.

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, lekker vers en met zorg klaargemaakt.

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer snelle levering van heerlijke sushi

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is overheerlijk en echt vers. Het ziet er ook heerlijk uit. Ook de bezorging is erg snel. We bestellen zeker nog vaker. Super!

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi was erg lekker we hebben er van genoten. Wel zou ik het fijn vinden dat er een soort van indicatie is wat de wachttijd voor je bestelling is. Er staat op de site zo snel mogelijk maar ik zou het liever zien in minuten bijvoorbeeld. Maar verder is alles helemaal top!

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en vers

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi!

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch weer gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een genot om het eten hiervan te ontvangen. Helaas al twee keer een hele (te) late bezorging gehad. Wel hierover even netjes contact opgenomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Geweldige midweek actie,heerlijk vers klaargemaakt en ruim voldoende voor 2 personen.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Via app besteld , heerlijk gegeten, vers! Heerlijke combinaties !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten wederom! Zeer goede service! Echt een aanraader!!

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfecte kwaliteit en uitstekende service. Keep up the good work!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in 1 woord heeeeerlijk

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede service lekkere sushi Gewoon top

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Smaakte weer geweldig!?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, makkelijk besteld, mooi opgemaakt en snel bezorgd. Erg tevreden.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was weer toppie,heerlijk gegeten!

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zou ik t sterren geven. Maar deze keer sloeg de sushi op mijn buik. Ik had nog wat over, en heb het opgegeten, maar ook dat is niet goed gevallen. Volgende keer bestel ik alsnog weer bij jullie. Want lekker is het zeker! En normaal gesproken altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en extra snelle bezorging, top :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect.

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoveelste maal heerl

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Alle sushi’s of dan wel gerechten, zijn vers en goed samengesteld. Maar dat wisten we eerlijk gezegd al, mooi dat we zo’n topper in Huissen hebben.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Ook het contact met de eigenaren is altijd heel plezierig, hele vriendelijke mensen! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd heel erg lekker en vriendelijke service. Je krijgt waar voor je geld. Sushi is behoorlijk prijzig maar de prijs kwaliteit verhouding klopt.

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Perfecte kwaliteit, zoals altijd!!

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi! De beste van Lingewaard en omstreken! Bezorging duurde wel wat lang.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke sushi. Exact op tijd bezorgd. TOP.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk vers zoals altijd! De California shrimp tempura is echt een aanrader. Netjes gebeld dat het erg druk was, en het iets later werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Sushi in Town!

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Weer genoten van overheerlijke sushi. Vriendelijke mensen.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

On-line besteld, op tijd klaar en de sushi was weer goed.

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrr

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijke verse sushi! Online bestelling geplaatst met tijdsaanduiding: zo snel mogelijk. Wij wonen op ongeveer 12 minuten rijden van Huissen, en het werd binnen een half uur bezorgd, in een mooie box en heerlijk vers en smaakvol. Dit gaan we zéker vaker doen

Reactie van Sushi:beste Esther, bedankt voor de mooie reactie, maar naar alle eerlijkheid zat bij jou alles mee!; in het weekend kan 'zo snel mogelijk' ook zomaar een uur betekenen!

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was als altijd weer heerlijk!!!

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed, bezorging voor de 4e keer min kwartier te laat. (4x besteld) Wel erg lekker.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Super vers en met zorg bereid t was weer heerlijk

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker en bestelling ook op tijd klaar.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service en super aardige mensen!

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Aangegeven dat ik de bezorging om 18:00 graag wilde hebben, klokslag 18:00 stonden ze aan de bel. Chapeau!

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke sushi. Je proeft dat het net vers bereid is. Goede smaak. Veel verschillende keuzen. Top bezorging. Altijd op tijd. Echt een aanrader!

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer uitstekende kwaliteit, alles netjes bezorgd. Alles op de juiste temperatuur, zowel de koude als de warme gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op naar een volgende x.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en prima bezorging. Het is wel een beetje prijzig maar dan heb je ook wat. Een absolute aanrader. Misschien iets minder rijst bij de sushi.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier meerdere keren sushi besteld. Levering is altijd snel (40-45 minuten) De sushi is heerlijk!

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk! Fantastische service en vriendelijke bezorger

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!! Alles vers, lekker en toppers die het maken!

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijke en gezellige mensen! De sushi is ook echt een aanrader! Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en netjes bezorgd! Ik bestel hier zeker vaker heerlijke sushi en warme bites.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goede service!

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer top, zoals altijd. Op tijd geleverd. Kortom meer dan tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben super tevreden: het eten is echt heerlijk. Over de bezorging kan ik niks zeggen, want ik haal de bestelling altijd zelf op. Die staat altijd op tijd klaar en ik vind iedereen die bij Sushi Huissen werkt aardig, gezellig en vriendelijk. Ik zou geen verbetering weten; ga gewoon zo door! Wij genieten ons altijd suf :-)

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed‼️

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top! Het bestellen gaat ook super makkelijk, het voelt alleen wel wat raar dat je niet gelijk een bevestigingsmail krijgt. Daardoor heb je het gevoel dat je bestelling niet goed is doorgekomen. Maar verder was het prima!

Reactie van Sushi:beste J.Balk, normaal krijgt u altijd een bevestigingsbericht; vermoedelijk in uw spam terechtgekomen

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super!!

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker!

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en netjes op tijd bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vers in 1 woord geweldig

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de maki uit het menu hetzelfde was als die ik los had besteld. Op het plaatje staat dat je ook met tonijn krijgt maar ik heb geen tonijn gezien. Ik had nog een los iets besteld met zalm en avocado, er zat alleen zalm op.

Reactie van Sushi:beste Marit, we hebben hier je bestelbon van vrijdag 21-04 in de tokyo midi zat 1 nigiri tonijn. Daarnaast had je een maki kip,een maki tonijnsalade en een nigiri tonijn. Dus je hebt NIETS besteld met zalm of avocado. Beetje jammer zo'n recensie, maar doet gelukkig geen afbraak aan onze KWALITEIT.

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld. De eerste keer was hij veel te laat en moesten we wachten op andere bestellingen uit gendt en de 2e keer 10 min te laat. Maar de sushi was goed daar gaat het om

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zeggen iedereen naar huissen wij hebbe daar een van betere sushi ooit gegeten Vers mooi smaakvol Top gewoon en snel bezorgd Super!!

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Lekker en snel,en gemakkelijke betaling.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat lang omdat ze wachten tot er keer mensen bestelden dan pas bezorgen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Sushi is heerlijk. Netjes op afgesproken tijd bezorgd.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant, heerlijk eten!!

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sushi

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1ste keer hier besteld. Zeker niet de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima snelheid en kwaliteit

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer genoten van de gerechten van Sushi Huissen. Ook de bezorging was correct en op tijd.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker gegeten! Gerechten zijn van goede kwaliteit en, zoals altijd, de bezorging was netjes op tijd.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk vers en goed van smaak. De warme hapjes waren nog goed warm en de bestelling was snel in huis. Dus niets anders dan lof.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, echt van genoten!

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, prima service, top bediening. Zo hoort t !!

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanwinst voor Huissen!

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi is goed. We kregen er ook voldoende sojasaus, wasabi en gember bij. Erg fijn dat ze ook bezorgen in Doornenburg. Na ongeveer een uurtje waren ze er al.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Alleen werd het pas na 2 uur bezorgd. 17.00 uur besteld en 19.00 uur bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lekker vers, zag er mooi uit op de schaal en in verpakking, en stipt op afgesproken tijdstip thuisbezorgd. Super!

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkr sushi!! Krakend vers!! Geen probleem om bestelde schotel iets naar wens aan te passen en netjes een belletje dat bezorging iets later wordt!

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smaakte weer heerlijk. vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk, snel en het eten Mmmm heerlijk !!!!

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers en warm!!! En op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk,en netjes optijd bezorgd ondanks de gladheid!

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt super! Bezorging was half uur te laat. Wel een aanrader. Lekker gegeten.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en lekker van smaak!

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goede service.

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, lekker!

, 22-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, aanrader!

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en vers!

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst sushi besteld bij Sushi Huissen. Stipt op de afgesproken tijd werd de bestelling afgeleverd. Heerlijke sushi, prima verzorgd en netjes verpakt. Dit gaan we vaker doen. Zeker de moeite waard!

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, wordt ter plekke klaar gemaakt met mooie pure producten. PAS OP is verslavend, hier kom je zeker terug :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker sushi! Perfect formaat en heerlijk vers. Bezorging was precies op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt. Suchi zelf was wel ok, maar niet speciaal of heel erg lekker.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service! En de beste sushi!

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom SUPER!! De kwaliteit, bezorgtijd, ruime keuze en het aangeven van je eigen wensen zijn echt TOP!!

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nu al een paar keer besteld iedere keer hartstikke lekker en bezorging altijd op tijd dus zeker voor herhaling vatbaar

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gasten)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sushi en goede bijgerechten. De hoeveelheid en samenstelling was perfect, niet te veel rijst en voldoende overige ingrediënten! Dat hebben we in het verleden bij andere aanbieders wel anders meegemaakt. Ik had bij bezorging 20:00 uur aangegeven en heb het zelden meegemaakt dat ons eten er dan ook om 20:00 uur was. nu stond de bezorger stopt om 20:00 uur voor onze deur. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Lekker. Netjes op tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond sushi laten bezorgen... de bezorger was er precies op het afgesproken tijdstip.. netjes!! De sushi was heerlijk.. echt heel goed! Tijdens de online bestelling gevraagd of onze favoriete sushi misschien in het pakket zou kunnen.... gedaan! Super! Voor de kwaliteit, bezorging en het voldoen aan onze wensen verdienen jullie zeker een 10+!! Tot de volgende keer!

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer erg smaakvol

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top! Exact op tijd bezorgd en heerlijk vers.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer sushi besteld en was zoals gewoonlijk weer goed te eten.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi en super medewerkers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben niet laten bezorgen maar afgehaald. Was heerlijk!

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi en goed geregeld

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en zo ontzettend lekker.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van Sushi Huissen is altijd super! Wij zijn inmiddels vaste klant en zeer tevreden. Heerlijke, mooie sushi. Warme hapjes zijn ook echt nog warm bij bezorging. Super service. Lieve mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt veel te lang.

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super, zowel in smaak als berzorging!

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, mooie presentatie en het smaakte weer heerlijk!

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en service!!!!

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers bereid. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Comunniceren duidelijk over de bezorging. Leveren echt hele lekkere sushi!

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakje voor de soja saus net iets te klein!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super!Heerlijk vers.

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig vers en smaakvol!

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Beste sushi ever!!

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, mega verse heerlijke Sushi gegeten, goede smaak en keurige afwerking. Echt genieten en gevraagd om 19:30 uur te bezorgen en guess what om 19:30 uur werd het bezorgd! Het was errug lekker enneh deze Sushi 'tent' is een absolute aanrader, dus bestellen maar!

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer makkelijk te bestellen Keuze uit verschillende betalingen. Vlot en netjes afgeleverd. Kortom, aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer geweldig, heerlijk vers????

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super vers en overheerlijk. Daarom ontzettend druk en dan is het fijn als ze bellen om dit even uit te leggen. En dan krijg je ook nog ijsjes kado voor het lange wachten. TOP

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren iets te vieren, dus lekker sushi besteld. Was zoals gewoonlijk weer helemaal super!

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, fantastische service en te lekkere warme hapjes. Hier blijf je maar eten.... Intense aanrader !

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle service en erg klantvriendelijk. De sushi wordt vers bereid, heerlijk. Tot snel!

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer geweldig! ????

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Zeker een aanrader!! Netjes op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk????

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het heerlijk! De omelet vonden we minder zat in onze ogen weinig smaak aan maar dat is voor iedereen verschillend. Echt een aanrader!

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en super bezorging????????????????????????

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: HEERLIJK!! Vers van het mes en met uiterste zorg bereid!!

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Bezorging op tijd. Sushi was wel wat lauw van temperatuur. Toch eng als je met rauwe vis te maken hebt.

Reactie van Sushi:lieve Martine, Sushirijst moet lauw zijn, mag zeer niet ijskoud. De vis in en op de sushikomt uit de koeling met een constante temp. van 4 graden, dus je hoeft niet bang te zijn :-), groetjes, Sushi Huissen

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, veel keuze, goede smaken en vers. Daarnaast ook snel en netjes bezorgd. Kortom wij bestellen zeker nog eens.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en binnen een uur bezorgd. Beste sushi die we kennen!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al voor de 3e keer in 6 weken besteld. En na de eerste keer al zeer tevreden, dus er zullen nog meerdere bestellingen volgen ;-)

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was 't weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top!

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers. Top op alles'

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijke sushi, zeewiersalade e.d. gegeten!

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gruwelijk lekker en supersnel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi en zeer vriendelijke eigenaren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur te laat bezorgd. Slecht mee omgegaan... Kwaliteit was prima voor elkaar.

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten van de sushi! Babyshower pakket besteld voor een zwangere vriendin, super leuk ingepakt met sokjes erbij!

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ik van jullie gewend ben, weer heerlijke verse sushi.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat we een bestelling geplaatst hebben, maar zeker niet de laatste keer. Alles was perfect verzorgd en we hebben allen genoten van de heerlijke dingen. Doe ik snel weer!!!!

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! En snel bezorgd!

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren sushi besteld bij Sushi Huissen en laten bezorgen. Werd binnen een klein uur bezorgd (wij wonen ong. 20 minuten van Sushi Huissen vandaan dus best snel). Erg lekkere sushi en door een vriendelijke man (ik denk de eigenaar?) bezorgd. De yakitori spiesjes waren helaas niet meer zo heel warm, maar is ook lastig om het warm te houden als er buiten Huissen bezorgd moet worden. Misschien een andere verpakking proberen? Wij wilden contant betalen, maar op de website kreeg ik een foutmelding als ik aangaf dat ik een paar euro meer wilde betalen (als fooi voor het bezorgen). Ik kreeg geen foutmelding als ik klikte op 'gepast betalen'. Heb sowieso toch iets fooi gegeven aan de bezorger, maar wel vreemd dat je een foutmelding krijgt als je niet op 'gepast betalen' klikt. Ook lastig voor mensen die niet gepast kunnen betalen en er dus wisselgeld moet worden meegenomen. Maar de sushi zelf was helemaal top!